Als je denkt dat Waanders Autoschadeherstel een typisch Nijverdals familiebedrijf is, dan klopt dat! Ze bestaan inmiddels al meer dan 50 jaar en hebben een fantastische reputatie opgebouwd. Ik ken Henk-Jan, de huidige eigenaar en zoon van de naamgever van het bedrijf, al een tijdje persoonlijk en had altijd de hoop eens samen zaken te kunnen doen.

Helaas besliste het lot anders, en was het ikzelf die eerst zijn hulp nodig met een kleine schade aan mijn eigen auto. Niet alleen kreeg ik mijn auto als nieuw weer terug, als bijkomende service was hij ook nog een brandschoon en als nieuw! De service en geleverde diensten waren echt super!

Niet lang daarna nam het bedrijf contact met mij op met de vraag of Bureau Taz de website up-to-date kon brengen. Samen met de klant heb ik de wensen en eisen omtrent de website in kaart gebracht en heb deze aangepast naar een perfect werkende site.

Het motto van Waanders Autoschadeherstel is dat de drempels laag zijn, dit moest zich ook vertalen in de website. Het is echt een Nijverdals No-Nonsense bedrijf! Nu is het niet alleen in één oogopslag duidelijk voor welke diensten men terecht kan bij het ook bedrijf, maar ook op welke manieren en hoe er contact kan worden opgenomen. Aangezien een groot gedeelte van de zoekopdrachten nu op een mobiel device wordt uitgevoerd, is de site van Waanders nu helemaal mobiel proof.

Als ondernemer is het altijd weer een bonus als je collega ondernemers waarmee je persoonlijk bekend bent om een fijne manier van dienst kunt zijn. Dat was in dit geval zeker aan de orde. De perfecte service van Waanders en de perfecte service van BureauTaz hebben elkaar gecomplimenteerd en ik ben er trots op om voor zo’n mooi bedrijf te mogen ontwerpen.


 

Astrid Olde Olthuis is tekstschrijver en adviseur websiteteksten, sociale media en overige communicatie / fietscoach voor betere onderlinge communicatie en teambuilding

bericht van Astrid op Linkedin:
Ik ben trots op mijn nieuwe logo!
De pen staat voor mijn diensten als tekstschrijver, de O’s symboliseren twee fietswielen waarbij de puntjes staan voor het startpunt en waar je weer bij jezelf komt. En de streep eronder staat voor daadkracht.

Ik ben er hartstikke blij mee. Dank je wel Natasja Klink. Je hebt het mooi vorm gegeven.


 

Iedere opdracht die aan BureauTaz wordt toevertrouwd wordt behandeld met uiterste zorgvuldigheid, maar hoe leuk is het om iets te ontwerpen voor een opdrachtgever waar men zelf een heel tevreden klant is? Nou, heel leuk, dus!

Bij het implementeren van het nieuwe logo op de website is veel aandacht uitgegaan naar de eigen identiteit van het bedrijf, maar als ondernemer in de zorg is het ook ontzettend belangrijk dat bezoekers weten bij welke kwaliteitscontroleurs het bedrijf is aangesloten. Dat de kwaliteit gewaarborgd is bij snijdervoetexperts is nu duidelijk te vinden op de homepage met de bijbehorende links. Daarnaast vindt men bij het inloggen onmiddellijk de mogelijk om een afspraak in te plannen, contact op te nemen via Whatsapp en links naar social media. Hiermee wordt duidelijk hoe kort de lijnen zijn met het bedrijf, iets wat een cliënt natuurlijk graag wil. Uiteraard heeft BureauTaz de site ook geoptimaliseerd voor het gebruik op een mobiel apparaat.

Het is echt fijn om te ondervinden dat het vertrouwen dat ik als klant zelf heb in snijdervoetexperts ook wederzijds is en het geeft deze opdracht nét dat kleine beetje extra bijzonderheid. Dank voor deze mooie opdracht, snijdervoetexperts.


 

Twee totaal verschillende logo’s die recent ontworpen zijn door BureauTaz weer naar volle tevredenheid en fijne samenwerking.
Snijder voetexperts is onderdeel van Hallux. De ondernemer snijdervoetexperts is verbonden aan Hallux, maar wil haar eigen bedrijfsnaam beter positioneren in een nieuw logo. In één oogopslag is nu duidelijk geworden om welk bedrijf het gaat, zonder de merknaam Hallux af te zwakken.
sansbalans is een gewichtsconsulent/voedingscoach. Een nieuwe onderneming. Het logo moest een weegschaal bevatten en de kleuren waren al duidelijk. Op een eigentijdse manier, is het logo heel toegankelijk geworden en weet je direct dat het over afvallen gaat.

6 september 2020
Vandaag op Sandra’s verjaardag gaat haar website officieel online! Gefeliciteerd Sandra Hoefsmit van Sansbalans heel veel succes en bedankt voor de fijne samenwerking!
www.sansbalans.nl

 


BureauTaz bestaat deze zomer 12,5 jaar. Bij deze mijlpaal hoort een nieuw logo en nieuwe website.
De ZZP-er en MKB-er is hard getroffen tijdens deze Coronacrisis. Wij willen een steentje bijdragen om samen weer op te starten. Dat betekent echte kortingen op ONTWERP, DRUKWERK èn WEBSITES. Dat menen wij echt. We gaan samen in overleg voor een redelijke prijs waar u heel blij van wordt. Daar gaan we voor! Neem contact met ons op of mail uw aanvraag naar bureautaz@bureautaz.nl